Βιβλιοκρισία: Ν. Βρυζίδης, Π. Ανδρούδης, M. Martiniani-Reber (επιστ. επιμ.), Μετάξι και Πορφύρα. Ο κόσμος του βυζαντινού και μεταβυζαντινού υφάσματος, Αθήνα 2023 - ΚΑΛΑΜΑΡΑ, Παρή (Byzantina Symmeikta, 2024)
Βιβλιοκρισία:Ν. Βρυζίδης, Π. Ανδρούδης, M. Martiniani-Reber (επιστ. επιμ.), Μετάξι και Πορφύρα. Ο κόσμος του βυζαντινού και μεταβυζαντινού υφάσματος, Αθήνα 2023