Compte-rendu:I. Telelis, Georgios Pachymeres Philosophia Book 5. Commentary in Aristotle’s Meteorologica, editio princeps. Prolegomena-text-indices, Academia Atheniensis, Institutum litterarum Graecarum et Latinarum, Athens 2012 - NICOLAIDIS, Efthymios (Byzantina Symmeikta, 2016)
Compte-rendu: Ioannis Telelis, Georgios Pachymeres Philosophia Book 5. Commentary in Aristotle’s Meteorologica, editio princeps. Prolegomena-text-indices, Aκαδημία Αθηνών, Athens, 2012.