Βιβλιοκρισία: C. JOUANNO, Tὸ Μυθιστόρημα τοῦ Ἀλεξάνδρου. Γέννηση καὶ μεταμορφώσεις. Μετάφραση Μ. ΛΟΥΚΑΚΗ, Ἀθήνα 2015. ISBN 978-960-250-631-8 - ΛΑΜΠΑΚΗΣ, Στυλιανός (Byzantina Symmeikta, 2016)
Βιβλιοκρισία:νC. Jouanno, Tὸ Μυθιστόρημα τοῦ Ἀλεξάνδρου. Γέννηση καὶ μεταμορφώσεις. Μετάφραση Μ. Λουκακη, Ἀθήνα 2015. ISBN 978-960-250-631-8