Soner Cagaptay, Islam, Secularism, and Nationalism in Modern Turkey. Who is a Turk? [Ισλάμ, Κοσμικότητα καί Εθνικισμός στη Σύγχρονη Τουρκία. Ποιος είναι Τούρκος;] - Ναυπλιώτης Αλέξανδρος (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 2011)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]