Onur Yildirim. Diplomacy and Displacement. Reconsidering the Turco-Greek Exchange o f Populations, 1922-1934 [Διπλωματία καί Έκτόπιση. Επανεξετάζοντας την τουρκο-έλληνικη ανταλλαγή των πληθυσμών - Καμούζης Δημήτρης (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 2011)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]