Oliver Jens Schmitt. Levantiner. Lebenswelten und Identitaten einer ethnokonfessionellen Gruppe im osmanischen Reich im Jangen 19. Jahrhundert“ [Λεβαντίνοι. Βιόκοσμοι και ταυτότητες μιας εθνοθρησκευτικής ομάδας στην Οθωμανική Αυτοκρατορία στον «μακρύ 19ο - Πίσσης Νικόλας (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 2011)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]