Gazanfer Ibar, Anadolulu HemcehrHerimiz. Karamanhlar ve Yunan Harfli Turkce [= Οι ανατολίτες συμπατριώτες μας. Οι Καραμανλήδες και η τουρκική γλώσσα με ελληνικούς χαρακτήρες] - Ανεστίδης Σταύρος Θ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 2011)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]