Ανδρέας Νανάκης, Η χήρα του οικουμενικού θρόνου και η εκλογή του Μελέτιου Μεταξάκη, 1918-1922 - Ανεστίδης Σταύρος Θ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1995)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]