Εκπαιδευτικές και προσηλυτιστικές δραστηριότητες των Αμερικάνων ιεραποστόλων στη Μικρά Ασία: πρόγραμμα ενίσχυσης ερευνητικού δυναμικού (ΠΕΝΕΔ): Ερευνητικό έργο 91ΕΔ206 - Κιτρομηλίδης Πασχάλης Μ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1995)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]