Ηλίας Αναγνωστάκης-Ευαγγελία Μπαλτά, Η Καππαδοκία των "Ζώντων μνημείων", Η ανακάλυψη "της πρώτης πατρίδος της ελληνικής φυλής" (19ος αι.) - Ζαχαριάδου Ελισάβετ Α. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1993)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]