A. Bryer και D. Winfield, The Byzantine monuments and topography of the Pontos. Χάρτες και σχέδια του R. Anderson, σκίτσα της Jane Winfield - Γκιολές Νίκος (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1986)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]