Η συμμετοχή του κέντρου μικρασιατικών σπουδών στις εκδηλώσεις για τα εβδομήντα χρόνια της μικρασιατικής καταστροφής - Παπαγεωργίου Στέφανος (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1992)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]