Engin Berber, Sanctltytllar: Izmir 1918-1922. Mutareke ve Yunan Isgali Doneminde Izmir Sancagi [χρόνια οδύνης: Σμύρνη 1918-1922. Το σαντζάκι της Σμύρνης την περίοδο της ανακωχής και της ελληνικής κατοχής] - Ανεστίδης Σταύρος Θ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1999)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]