Τρία έγγραφα του κώδικα Ταβλουσούν της Καππαδοκίας: 1Αυτοκρατορικό βεράτι και 2επιστολές του Παΐσιου, μητροπολίτου Καισαρείας - Αποστολόπουλος Φ.Δ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1977)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]