Γεώργιος Δ.Μεταλληνός και Βαρβάρα Καλογεροπούλου-Μεταλληνού, Αρχείον της Θεολογικής σχολής της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας-Ιεράς Θεολογικής Σχολής Χάλκης-Σχολαρχία Μητροπολίτου Σταυρουπόλεως Κωνσταντίνου(Τυπάλδου-Ιακωβάτου)1844-1864. Τόμος Α’: Γράμματα πατριαρχικά και απαντήσεις σχολαρχίας - Ανεστίδης Αδαμάντιος Στ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1988)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]