Ελένη Καρατζά, Καππαδοκία, ο τελευταίος ελληνισμός της περιφέρειας Ακσεράι-Γκέλβερι (Καρβάλης) - Ανδρεάδης Ερμόλαος Αχ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1984)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]