Μνήμη Μέλπως Μερλιέ - Κουρνούτος Γ. Π.; Ζακυθηνός Διονύσιος Α.; Σακελλαρίου Μ. Β.; Μιλλιέξ Ροζέ; Χαλδέζος Πάνος; Βεΐνογλου Τζων; Θεοδωρίδης Θεόδωρος; Δραγούμης Μ. Φ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1980)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]