Τα χειρόγραφα 167 και 168 του ρώσικου αρχαιολογικού ινστιτούτου Κωνσταντινουπόλεως - Παπουλίδης Κωνσταντίνος Κ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1980)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]