Έκθεση πεπραγμένων Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών 2008-2012 - Κιτρομηλίδης Πασχάλης Μ.; Ανεστίδης Σταύρος Θ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 2014)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]