Ο Θεσμός της Χορηγίας, Αρωγός των Πανεπιστημίων - Δαυΐδ Γεώργιος Α. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 2015)
Αντιφώνηση Γεωργίου Α. Δαυΐδ στην τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα του Tμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.