Συνεχής η παρουσία του Ελληνισμού στο Μικρασιατικό Πόντο: Παράγοντες που συνέβαλλαν στην επιβίωσή του - Λαμψίδης, Οδυσσέας (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 2009)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]