Charles de Scherzer, Σμύρνη. Γεωγραφική, οικονομική και πολιτιστική θεώρηση. Μετάφραση-Εισαγωγή-Σχόλια Ξένη Μπαλωτή. Φιλολογική επιμέλεια Θεοδόσης Πυλαρινός - Λαμψίδης, Οδυσσέας (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1995)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]