Uyrgur Kocabasoglu,Kendi belgeleriyle Anadolu'daki Amerika.19.yuzyilda Osmanli Imparatorlugundaki Amerikan Misyoner Okullari[Η Αμερική στην Μικρά Ασία.Τα αμερικάνικα σχολεία των μισσιοναρίων τον 19ο αι.στην Οθωμανική Αυτοκρατορία μέσα από τα έγγραφα τους] - Στάθη, Πηνελόπη (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1995)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]