Glen W. Bowersock, Ο ελληνισμός στην ύστερη αρχαιότητα. Μετάφραση Μαίρης Γιόση, επιμέλεια Αντιγόνης Φιλιπποπούλου - Χανιώτης, Άγγελος (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1997)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]