Ιωακείμ ο Γ': Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως και οικουμενικός πατριάρχης (1878-1884, 1901-1912) - Ανεστίδης, Σταύρος Θ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1986)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]