Florin Marinescu, Etude genealogique sur la famille Mourouzi (Τετράδια εργασίας 12: Κέντρο Νεοελληνικών Ερευνών Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών) - Σαββίδης, Αλέξης Γ.Κ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1986)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]