Συμμετοχή του κέντρου μικρασιατικών σπουδών στο πρόγραμμα ελληνογαλλικής επιστημονικής συνεργασίας - Κ., Π. M.; Μπαλτά, Ευαγγελία (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1986)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]