Σπύρου Βρυώνη, Η παρακμή του μεσαιωνικού ελληνισμού στη Μικρά Ασία και η διαδικασία του εξισλαμισμού (11ος-15ος αιώνας), μετάφραση Κάτιας Γαλαταριώτου - Αβραμέα, Άννα (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1999)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]