Τα δημοσιεύματα του περιοδικού "Ξενοφάνης": Συμβολή στη μικρασιατική βιβλιογραφία - Οικονόμου, Παναγιώτης (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1977)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]