Το χρονικό του κέντρου μικρασιατικών σπουδών: 1. Πότε και πώς ιδρύθηκε: Πώς εργάστηκε: Τα επιτεύγματα του - Α., Ε. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1977)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]