Το χρονικό του κέντρου μικρασιατικών σπουδών: 2. Το Κ.Μ.Σ. Ίδρυμα ιδιωτικού δικαίου - Κ.Μ.Σ., Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1977)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]