Το χρονικό του κέντρου μικρασιατικών σπουδών: 3.Το διοικητικό συμβούλιο του Κ.Μ.Σ. για την τριετία 1978-1980 - Κ.Μ.Σ., Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1977)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]