Θ. Βερεμής-Κ. Κωστής, Η Εθνική Τράπεζα στη Μικρά Ασία (1919-1922), πρόλογος Σπ. Ασδραχά - Παναγιωτόπουλος, Άλκης (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1984)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]