Ευάγγελος Γαλάνης, Μητροπολίτης Πέργης, Η Πέργη της Παμφυλίας. Συμβολή στην πολιτική και εκκλησιαστική ιστορία της αρχαίας πόλεως - Ανεστίδης, Αδαμάντιος Στ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1984)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]