Αθανασίου Παπά (Μητροπολίτου Ελενουπόλεως), Πολίτες ζωγράφοι και αγιογράφοι του δέκατου ένατου και εικοστού αιώνα - Τριανταφυλλόπουλος, Δημήτριος Δ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1990)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]