Αναστάσιος Κ. Ιορδάνογλου, Το Εθνικόν Ιωακείμειον Παρθεναγωγείον Κωνσταντινουπόλεως. 1882-1988 - Ανεστίδης, Σταύρος Θ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1990)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]