Μνήμη Μέλπως Μερλιέ - Κουρνούτος, Γ. Π.; Ζακυθηνός, Διονύσιος Α.; Σακελλαρίου, Μ. Β.; Μιλλιέξ, Ροζέ; Χαλδέζος, Πάνος; Βεΐνογλου, Τζων; Θεοδωρίδης, Θεόδωρος; Δραγούμης, Μ. Φ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1980)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]