Ο Λίβας της Τραπεζούντας και το τμήμα της ανατολικής Μαύρης θάλασσας στις αρχές του 16ου αιώνα - Gokbilgin, Μ.Tayyib; Μπαλτά, Ευαγγελία (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 1980)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]