Αθανάσιος Γ. Τσερνόγλου: (1927-2003) Η συμβολή του στη μελέτη των νησιών του Ελληνισμού - Γιαγκάλης, Γεώργιος Κ. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 2008)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]