Η βυζαντινή Μικρά Ασία (6ος-12ος αι.), Byzantine Asia Minor (6th-12th cent.), Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών - Hinterberger, Martin (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 2004)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]