E. Kountoura-Galake, St. Lampakes, T. Lounghis, A. Savvides, V. Vlyssidou, Η Μικρά Ασία των θεμάτων. Έρευνες πάνω στη γεωγραφική φυσιογνωμία των Βυζαντινών θεμάτων της Μικράς Ασίας (7ος-11ος αι.) - Kuelzer, Andreas (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 2004)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]