Στην Αθήνα του Μεσοπολέμου: σελίδες από το ημερολόγιο του Samuel Baud-Bovy Σεπτέμβριος 1929- Ιούνιος 1930 - Baud-Bovy, Samuel (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 2014)
[Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]