Ο Θεσμός της Χορηγίας, Αρωγός των Πανεπιστημίων - Δαυΐδ, Γεώργιος Α. (Δελτίο Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών, 2015)
Αντιφώνηση Γεωργίου Α. Δαυΐδ στην τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα του Tμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.