Χαράλαμπος Πέννας, Η Βυζαντινή εκκλησια της Κρήνας της Χίου. Ιστορία, Αρχιτεκτονική , Γλυπτική, Ζωγραφική (τέλη 12ου αιώνα) - ΓΚΙΟΛΕΣ (Nikolaos Gioles) Νικόλαος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2021)
Charalampos Pennas, The Byzantine Church of Panagia Krena in Chios. History, Architecture, Sculpture, Painting (late 12th century), Alexandros Press, Leiden 2017, 242 σελ., 305 εικ., 24×17 εκ., ISBN: 978-94-90387-08-2.