Εικόνα του αγίου Νικολάου με βιογραφικές σκηνές. Ένα άγνωστο έργο του Γεωργίου Κλόντζα - ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Νανώ (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2011)
Στo Μουσείο TorrejondeArges κοντά στη Μαδρίτη εντοπίστηκε εικόνα του αγίου Νικολάου με δώδεκα σκηνές στο πλαίσιο, που μπορεί να αποδοθεί στον κρητικό ζωγράφο Γεώργιο Κλόντζα. Η εικόνα παραβάλλεται με γνωστές κρητικές εικόνες του ίδιου θέματος ( Πάτμος, Βενετία, Αθήνα). Εξετάζεται η εικονογραφία του ένθρονου ιεράρχη, οι δέκα βιογραφικές σκηνές του, καθώς και οι δύο παρένθετες σκηνές σε καίρια θέση, στο άνω τμήμα του πλαισίου: Ο Αποκεφαλισμός της αγίας Παρασκευής και ο Λιθοβολισμός του αγίου Στεφάνου.