Οι παλαιότερες τοιχογραφίες του Αγίου Γεωργίου του Πλακωτού στη Μαλώνα της Ρόδου. Παρατηρήσεις στην τέχνη του 11ου αιώνα στα Δωδεκάνησα - ΚΑΤΣΙΩΤΗ Αγγελική (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2011)
Εξετάζεται το παλαιότερο στρώμα των τοιχογραφιών της μικρής μονόχωρης εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στην θέση Πλακωτό της Μαλώνας Ρόδου, που περιλαμβάνει τη Δέηση στην αψίδα και σπαράγματα ολόσωμων αγίων, μεταξύ των οποίων και ο άγιος Γεώργιος, στους τοίχους του ιερού. Οι τοιχογραφίες χρονολογούνται στον 11ο αιώνα, και αποτελούν ένα από τα ελάχιστα δείγματα ζωγραφικής της εποχής αυτής στα Δωδεκάνησα.