Οι τοιχογραφίες του σπηλαίου των αρχαγγέλων στην περιοχή Trstenik της Μεγάλης Πρέσπας - KIRCHHAINER, Karin (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2011)
Το άρθρο πραγματεύεται τις τοιχογραφίες ενός σπηλαιώδους ναού, το οποίο είναι αφιερωμένο στους Αρχαγγέλους και βρίσκεται στη νότια όχθη της Μεγάλης Πρέσπας. Οι ελάχιστες τοιχογραφίες που διασώζονται (Παναγία Βλαχερνίτισσα, Μελισμός, άγιοι Στέφανος και Συμεών Στυλίτης), παλαιότερα είχαν χρονολογηθεί στον 12ο ή στον 13ο αιώνα, τοποθετούνται τώρα στο β΄ μισό του 15ου αιώνα. Πιθανότατα, φιλοτεχνήθηκαν από ζωγράφο που είχε μαθητεύσει σε κάποιο εργαστήριο της ευρύτερης περιοχής της Αχρίδας.