Η αρχιτεκτονική του συγκροτήματος των Αγίων Αναργύρων στο Κάτω Σαγκρί Νάξου - ΜΑΜΑΛΟΥΚΟΣ Σταύρος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2011)
<!– @page margin: 0.79in P margin-bottom: 0.08in –> Το οικοδομικό συγκρότημα των τριών, ναών του κτήματος Μπογιατζόγλου, στο Κάτω Σαγκρί της Νάξου αφιερωμένο στους Αγίους Αναργύρους, στην Αγία Μαρίνα και στον Άγιο Ανδρέα, αλλά αναφερόμενο ως «Άγιοι Ανάργυροι», είναι ένα από τα λιγότερο γνωστά βυζαντινά μνημεία του νησιού. Σκοπός της μελέτης είναι η εξέταση της σύνθετης οικοδομικής ιστορίας και της αρχιτεκτονικής των τριών ναών, και μέσω αυτής η συμβολή στη μελέτη της βυζαντινής αρχιτεκτονικής των νησιών του Αιγαίου.