Κριτική έκδοση επιγραφών συνεργείων από το Λινοτόπι στις περιφέρειες της ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας - ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ Κωνσταντίνος Γ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2011)
Οκτώ κτητορικές επιγραφές ναών που φιλοτεχνήθηκαν από Λινοτοπίτες ζωγράφους καθώς και μια επιγραφή σε κάλυμμα εικόνας από αργυροχόους από το ίδιο χωριό επανεξετάζονται με σκοπό να διορθωθούν παραλήψεις, να παρουσιαστούν νέα στοιχεία, αλλά και να αναδειχθεί η σχετική με αυτούς βιβλιογραφία. Παράλληλα, εξετάζονται εν συντομία οι σχέσεις των οικογενειακών συνεργείων, η διάρκειά τους και η σχέση τους με το πελατειακό τους δίκτυο.