Νέα στοιχεία για ένα μοναστήρι στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου - ΝΤΕΛΛΑΣ Γιώργος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2011)
Οι εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης της εκκλησίας που είχε μετατραπεί άλλοτε στο τεμένος Αμπντούλ Τζελίλ ήταν η αιτία για να έρθουν σε φως πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν τον χώρο και τα διάφορα σε αυτόν κτίσματα. Η οικοδομική ανάλυση των διαφόρων φάσεων του ναού, των προσκτισμάτων, των ταφών, καθώς και η μελέτη των σπαραγμάτων τοιχογραφιών από κύκλο του αγίου Νικολάου που αποκαλύφθηκαν οδηγούν στην πιθανή ταύτιση του ναού με το καθολικό της μονής του Αγίου Αυγουστίνου. Η μονή αυτή, γνωστή από αρχειακές μαρτυρίες, έχει συνδεθεί από τις ιστορικές πηγές με τον ονομαστό ροδίτη αστό, Δραγονέτο Κλαβέλη.